Låt årsredovisningen stärka ert varumärke

Vi hjälper er att få dem läsvänliga, inbjudande och tydliga
mot investerare såväl som kunder

Låt  årsredovisningen stärka ert varumärke

Låt årsredovisningen stärka ert varumärke

Behovet att kommunicera på rätt sätt med investerare, förvaltare och småsparare på börsmarknaden gör årsredovisningen till ett allt viktigare kommunikations-medium. Vi hjälper er med formgivningen av er årsredovisning.

Årsredovisningen behöver inte bara vara en redovisning över finansiella poster, utan kan vara ett kraftfullt verktyg att presentera er verksamhet och era visioner till såväl investerare som kunder och egen personal.


”Tredje bästa året! Igen! Hasselgren, Selberg & Partners har tagit fram vår årsredovisning och ett antal rapporter och där lyckats förmedla kärnan i vår kommunikation och hjälpt oss att nå nya smått fantastiska resultat."

 

Peter Dahl,

Verkställande direktör/CEO

Värmek

Formgivning / Layout

Formgivningen går ut på att vägleda läsaren genom er årsredovisning.  En bra design får mottagaren att uppmärksamma och förstå innehållet. Den är koncis och överskådlig. Verktygen är t.ex. typografering, val och placering av bilder och skapande av informationsgrafik.

Typografering

Typografi är textens visuella form. God typografi stimulerar till läsning och gör texten lätt att läsa. Den ökar effektiviteten och styrkan i det skrivna innehållet. Och den gör det utan att märkas. Dålig typografi märks däremot: Texter känns tyngre än vad de är. Texter känns rörigare. Den påverkar läsarens koncentration, förståelsen av texten, läsglädjen och textens trovärdighet.

Öka läsintresset med Informationsgrafik

Informationsgrafik/infographics påverkar läsintresse positivt. Den höjer läsupplevelsen genom att förklara komplicerade samband som är svåra att beskriva i löpande text.

Informationsgrafik ska ha ett innehåll. Den måste vara meningsfull, ha integritet, vara intressant, strukturerad och estetiskt tilltalande. Kort sagt, den sammanfattar ett ofta komplext innehåll på ett lättbegripligt sätt.

Låt oss träffas!

hsop.se

Uppsalas vänligaste reklambyrå

Vi hjälper dig nå dina nya affärsmål via varumärkesplattform, kommunikations- och designkoncept. Vi tar fram resultatskapande webbsidor, annonskampanjer, broschyrer, filmer för tv & webb, er grafiska profil inkl. framtagandet av er logotyp och kontorstrycksaker som visitkort och brevpapper, årsredovisningar, foldrar och broschyrer. Vi är er partner i allt från snabba lösningar till ett bollplank i strategiska kommunikativa frågeställningar. Välkommen till den vänligaste reklambyrån i Uppsala.

Vi vill verkligen träffa dig!

Maila mig! Jag hjälper er!

/Fredrik

Fredrik Hasselgren

E-mail: fredrik.hasselgren@hsop.se

Tel. direkt: 018-13 25 00