Låt dina kunder se vad du erbjuder.

Vi skapar webbshoppar som ger affärsnytta för dig och mening för dina besökare

 

- och utan tjaffs med wordpressuppdateringar

Din webbshop ska ge dig affärer.

Den ska vara extremt enkel att uppdatera, annars blir det inte av.

Den ska vara säker. Och pålitlig. Och snabb. Och SEO-vänlig.

Och den ska vara byggd för din kund.

Möt kunden där hon vill möta dig

Det första du bör göra när du planerar din nya webbshop är att fundera över sälj- och köpprocessen.

Ska dina kunder använda din webbutik främst till att se vad du erbjuder och sedan titta in i din fysiska butik för att avsluta köpet, eller ska de kunna handla direkt på nätet?

Ska de betala vid utlämnande av varan, betala med kort direkt vid köpet/beställningen eller med faktura?

Ska de hämta varan i din butik, ska den skickas med Post Nord eller erbjuder du hemleverans i egen regi?

Oavsett vad är det viktigt att möta kunden där hon vill möta dig. Och surfar kunden in från sin dator eller mobil, ja då vill de se vad du erbjuder där och då.

Enkel hantering och administration

Med vår webbshop är det busenkelt att lägga upp bilder på dina varor, skriva beskrivning och pris etc.

Systemet har stöd för lagersaldo, fraktkostnader för olika zoner, arbeta med rabattkoder, generera fakturor och mycket annat.

Vi lägger stort fokus vid UX-design, vilket kort och gott handlar om designarbete som förbättrar användarnas upplevelse av en tjänst eller produkt. Detta leder till nöjdare kunder, träffsäkra tjänster och ökad lönsamhet för ditt företag.

Tillsammans skapar vi affärsnytta för dig och mening för din kund.

Vi hjälper dig att få resultat på webben. Välkommen till din reklambyrå!

Hör av dig!

Fredrik Hasselgren, ägare, VD, CD, creative director, marknadstrategi, reklam, reklambyrå

Fredrik Hasselgren

E-mail: fredrik.hasselgren@hsop.se

Tel. direkt: 018-13 25 00

Visa upp dina varor. Smidig webbshop

Smidigt för din kund

Självklart ska kunderna enkelt kunna se vad du erbjuder, och om du så vill handla av dig från sin soffa, lägga en beställning som de kommer in och hämtar i din butik eller bara gå igenom ditt utbud för att sedan komma in och handla.

Men det ska inte bara bara enkelt för kunden. Det ska vara enkelt för dig också.

 

Smidigt för dig

Det är också en självklarhet att det ska vara enkelt att lägga till varor, ladda upp bilder, skriva produktbeskrivningar och sätta leveransalternativ.

Men det stannar inte där. Du har full kontroll över varje säljprocess:

Skicka orderbekräftelser. Markera om varan är klar att hämtas i butik eller markera om varan är postad - automatiska mail går direkt till kunden så den vet vad som händer. Är varan redan betald i webbshoppen eller ska en faktura genereras. Allt måste gå smidigt.

Tillsammans skapar vi affärsnytta för dig och mening för din kund.

Hemsida med Webbshop
för 10 produkter

Från 390 kr i månaden

Hemsida med Webbshop
för 100 produkter

Från 490 kr i månaden

Hemsida med Webbshop
för 2500 produkter

Från 690 kr i månaden

 

Fredrik Hasselgren, ägare, VD, CD, creative director, marknadstrategi, reklam, reklambyrå

Vi hjälper dig att få resultat på webben. Välkommen till din reklambyrå!

Hör av dig!

Fredrik Hasselgren

E-mail: fredrik.hasselgren@hsop.se

Tel. direkt: 018-13 25 00

hsop.se

Uppsalas vänligaste reklambyrå

Vi hjälper dig nå dina nya affärsmål via varumärkesplattform, kommunikations- och designkoncept. Vi tar fram resultatskapande webbsidor, annonskampanjer, broschyrer, filmer för tv & webb, er grafiska profil inkl. framtagandet av er logotyp och kontorstrycksaker som visitkort och brevpapper, årsredovisningar, foldrar och broschyrer. Vi är er partner i allt från snabba lösningar till ett bollplank i strategiska kommunikativa frågeställningar. Välkommen till den vänligaste reklambyrån i Uppsala.

Extremt enkelt att uppdatera. Webhotell, bildbank och SSL-certifikat ingår.

När sidan är byggd är det med vårt användarvänliga CMS (Content Management System), otroligt enkelt att uppdatera och lägga till innehåll och skapa nya sidor - bara att direkt på webben klicka där man vill justera, lägga till eller ta bort och sedan publicera.

Inga konstigheter. Ni behöver inte fundera på teknik och säkerhet. Inget mer bök med att ha koll på säkerhetsuppdateringar vilket t.ex Wordpress och andra plattformar kräver i tid och otid.

Och inte nog med det, förutom Amazons bilxtsnabba och säkra webservrar får du tillgång till 1000-tals bilder och gratis SSL-certifikat.

Du möts först av en översiktsvy som visar hur sidan ser ut på olika enheter. Enkelt och lättöverskådligt. Klicka bara på ikonerna högst upp i mitten för att se hur din webbplats kommer att se ut på vald enhet.

Man ser sidan som den faktiskt ser ut. I menyn högst upp kan man även snabbt växla mellan dator, platta och telefon för att se hur det blir på alla enheter.

Klicka på det element du vill ändra. Gör din justering och klicka ”publish”. Klart!

Ladda upp egna bilder eller använd några av de tusentals bilder och ikoner som finns tillgängliga helt gratis.

Enkel och lättöverskådlig statistik, självklart kan du även koppla den mot ditt Google Analyticskonto.

Webhotell, servrar och CMS

Vi använder de blixtsnabba servrarna hos Amazon Web Services (AWS), med avancerad säkerhet, tillförlitlighet och kontinuerliga prestandaförbättringar för att säkerställa det bästa för dina besökare.

Amazon är värd för webbplatser och appar för många av världens största organisationer, inklusive finansinstitut, teknikföretag och streamingtjänster, som Netflix.

Som en av de säkraste molnbaserade lösningarna använder AWS datacentra runt om i världen för att hålla dina data skyddade, och uppfyller kraven från även de mest säkerhetskänsliga organisationerna.

  • SSL-certifikat ingår
  • 70% av energin kommer från förnyelsebara källor
  • Inget underhåll eller uppgradering krävs
  • Lika snabb oavsett hur många besökare den får vid en viss tidpunkt.

Säkerhet

Med HTTPS-kryptering, automatiska säkerhets-uppgraderingar och avancerade nätverksbrandväggar är webbplatser som ligger på AWS skyddade mot onlineattacker.

Dessa säkerhetsfunktioner förekommer automatiskt bakom kulisserna, så du behöver aldrig oroa dig för din webbplats.

I korthet: Du kan inte sätta ett pris på sinnesfrid. Vårat webbhotell håller din webbplats och besökares information säker.

Pålitlighet

Medan andra värdar inte kan garantera att din webbplats inte kommer att få driftstopp vid serveravbrott, inkluderar AWS-webbplatser inbyggda redundanssystem så att din webbplats inte oväntat går offline. Du får också obegränsad bandbredd, vilket innebär att alla besökare får samma snabba upplevelse.

 

I korthet: En pålitlig webbplats är avgörande för ett första intryck. Vårt webbhotell ger obegränsad bandbredd vilket garanterar en oavbruten kundupplevelse för alla besökare.

 

Snabbhet och SEO

Webbplatser som ligger på AWS erbjuder blixtsanna laddningstider för besökare på plats var som helst i världen. En snabbare webbplats innebär en bättre användarupplevelse, vilket ökar din Googleranking och förbättrar din SEO. Detta innebär att din webbplats blir lättare att hitta av nuvarande och potentiella kunder.

 

I korthet: Hastighet = Intäkter.

Vårt webbhotell kan öka din besökars engagemang och konverteringsfrekvens.

 

Teknisk information

Pålitlighet är ett viktigt fokusområde. Vi kan stoltsera med en drifttid på 99,99% för webbplatser på våra servrar.

Inget underhåll eller uppgradering krävs. Säkerhetsuppgraderingar görs automatiskt och ofta, vilket omedelbart skyddar alla webbplatser i nätverket.

Din webbplatsinformation lagras i mycket säkra AWS-datacenter med övervakning dygnet runt. Detta inkluderar 55 datainsamlingszoner som spänner över 18 geografiska platser.

Varje AWS-datacenter är redundant anslutet, vilket innebär att om ett center går ner (till exempel på grund av en naturkatastrof) flyttar automatiserade processer omedelbart kundtrafiken bort till en server som förblir online.

Alla webbplatser har ett SSL-certifikat utfärdat av en branschledande certifikatutfärdare.

Använd valfri domän på din webbplats (använder A-poster och en CNAME-post).

Omfattande DDOS-attack försvars- och begränsningsverktyg finns för att skydda din webbplats från skadliga attacker.

Ett blixtsnabbt innehållsleveransnätverk (CDN) säkerställer att din webbplats laddas direkt oavsett var besökaren befinner sig.

Automatisk och obegränsad skalning innebär att din webbplats förblir online och snabb oavsett hur många besökare den får vid en viss tidpunkt.

Avancerade nätverksbrandväggar övervakar server- och nätverksanvändning och skydda mot obehöriga intrångsförsök (hackare).

70% av energin fås från förnybara källor.

Genom att använda en kraftfull plattform som Amazon Web Services för att vara värd för våra webbplatser, kan vi erbjuda värdtillförlitlighet och funktioner på storföretagsnivå till mindre företag! Om du vill läsa mer om Amazon och dess molndrivna säkerhet, besök: https://aws.amazon.com/security/

Sökmotoroptimering (SEO)

– skapa nya affärer och stärk ditt varumärke på Sveriges i särklass största marknadsplats, Google!

För många av våra kunder handlar sökmotoroptimering om att skapa nya affärer men det kan även vara en effektiv satsning när man vill stärka sitt varumärke. Vi hjälper dig finna de sökord dina kunder använder och optimerar din webbplats för att klättra högre på sökmotorernas rankinglistor.

Vad är då SEO? Sökmotoroptimering (SEO) är ett samlingsnamn för olika metoder för att få en viss hemsida / webbsajt  eller webbshop att komma på bra placeringar i sökmotorresultatet för ett visst sökbegrepp.

Sökmotoroptimering (SEO)

– skapa nya affärer och stärk ditt varumärke på Sveriges i särklass största marknadsplats, Google!

För många av våra kunder handlar sökmotoroptimering om att skapa nya affärer men det kan även vara en effektiv satsning när man vill stärka sitt varumärke. Vi hjälper dig finna de sökord dina kunder använder och optimerar din webbplats för att klättra högre på sökmotorernas rankinglistor.

Vad är då SEO? Sökmotoroptimering (SEO) är ett samlingsnamn för olika metoder för att få en viss hemsida / webbsajt  eller webbshop att komma på bra placeringar i sökmotorresultatet för ett visst sökbegrepp.

1. Innehåll - intressant och relevant

Det allra viktigaste är att webbsajten skall ha ett för besökarna intressant innehåll, Content Is King.

Innehållet skriver du givetvis i första hand för besökaren men med beaktande även av de rekommendationer Google har för att lättare kunna förstå och tolka innehållet. En webbsajt bör också vara levande dvs. att så ofta som möjligt att innehållet ändras, tillkommer nytt innehåll, nya sidor osv. En sajt med för lite text upplevs som ointressant av Google och troligen också av besökarna.

2. Val av relevanta sökord

Det räcker inte att man väljer sökord som man själv "tror" att det söks på, vilket kan visa sig vara helt fel. Att välja ett sökord där det kanske är alldeles för hård konkurrens kan ge sämre resultat än att optimera för några sökord med mindre konkurrens men där man kan nå topplaceringar. Vi hjälper dig ta reda på vilka sökord du skall satsa på.

3.  Optimering av hemsidan - On Page

Vi hjälper dig med sökmotoroptimering On Page, vilket går ut på att göra förändringar på webbsidan och webbplatsen så att den följer sökmotorernas rekommendationer så bra som möjligt och därmed når bättre resultat i träfflistorna vilket i sin tur leder till det du vill: få mer besökare och fler kunder.

 

Vi vill verkligen träffa dig!

Maila mig! Jag hjälper er!

/Fredrik

Fredrik Hasselgren

E-mail: fredrik.hasselgren@hsop.se

Tel. direkt: 018-13 25 00